skip to Main Content

Gebruikersvriendelijke apps voor het dagelijks leven

Dagelijks zijn er honderden apps die je kunt gebruiken. Sommigen met dezelfde functie, maar andere opties. Zo heb je apps geschikt voor studies, boodschappen, sport, gezondheid en bezorgingsdienst. Elk app verschilt. Je hebt apps voor mobiele telefoons en apps voor computers. Maar niet alle apps zijn betrouwbaar en veilig. Sommigen worden gehackt en anderen hebben virussen. Gelukkig zijn er ook gebruiksvriendelijke apps, maar welke zijn dit?

1. Trello

Geen zin om notities op papier? Tegenwoordig is alles digitaal. Je kunt op een veilige manier jouw notities digitaal maken. Trello is een app die heel simpel is, je kunt het gemakkelijk beheren. Trello is te vergelijken met een bulletin board. Hierin kun verschillende soorten notities maken. Het mag een tijdnotitie, afspraken notitie, opdrachten of herinneringen zijn. Het is heel handig om belangrijke zaken en taken bij te houden.

2. Calendly

Ken je de tijd toen er notities werden gemaakt op kalenders. Nu is dat niet meer nodig. Met de Calendly app kun je meerdere afspraken noteren. Je kunt snel een planning link kopiëren en in een andere app plakken. Terwijl je bezig bent met je werk of studie op je computer. Je kunt ook bellen ermee en videogesprekken voeren.

3. Dropbox

Dropbox is een goede app voor bedrijven. Je kunt hier je foto’s, documenten en video’s opslaan. Er is ook mogelijkheid om deze te delen met andere leden van je team. Het is handig voor alle bestanden en je kunt hem ook overal installeren. Zowel op je mobiel, iPad en laptop.

4. Flipboard

Als je de laatste smartphone of computer koopt zul je zien dat er standaard flipboard als applicatie voorkomt. Het is een handig applicatie waarbij je de laatste updates hebt van het nieuws, onderwerpen en verhalen. Het leuke van deze app is dat je zelf je interesse mag bepalen. En vanuit je gekozen onderwerp wordt je dagelijks op de hoogte gehouden. Je hoeft geen moeite meer te maken om naar de verschillende websites te gaan.

5. Dashlane

Tegenwoordig gebruiken we allemaal wachtwoorden voor bijna alles in je telefoon of computer. Maar het is vervelend om zoveel wachtwoorden te onthouden vooral als ze steeds verschillen. De Dashlane wachtwoordmanager maakt het makkelijk voor jou om je wachtwoord en persoonlijke informatie op te slaan op de website, het wordt onthouden. Heb je geen idee welk wachtwoord je kunt gebruiken. Dan kan deze app je helpen om een goed wachtwoord te bedenken.

6. Wunderlist

Wunderlist is een goede applicatie voor het maken van lijstjes. Deze kunnen verschillende lijstjes zijn zoals boodschappenlijst, werklijst, takenlijst of een projectlijst. Om te voorkomen dat je iets vergeet maakt Wunderlist alles overzichtelijk voor jou. In geval je in een team werkt kun je deze lijsten ook delen met anderen. Zij hoeven dan niet opnieuw een lijst te gaan bedenken.

7. Nike Training Club

Er zijn ook sport apps die je helpen om fit te blijven. De Nike Training club biedt jou een heleboel work-outs. Je mag zelf kiezen welk soort training je wilt doen. De Nike club heeft dit klaarliggen voor jou. Van korte workouts tot lange work-outs. Je kunt kiezen voor yoga, mobiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. Je kunt zelfs een persoonlijke fitness schema maken waarin de tijd en trainingen zijn aangegeven. Er zijn duidelijke instructies zichtbaar dus je hoeft niet te vrezen dat je het fout doet. Er is een trainer die je wijst hoe het moet. Deze app geeft jou ook aanbevelingen van persoonlijke trainers en ook motivatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *