skip to Main Content

Ons website wordt dagelijks bezocht door veel mensen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een applicatie of website. Hier heb ik dus de meest gestelde vragen opgesomd, waarmee je misschien zit beantwoord. En als je er toch niet uitkomt dan mag je ons via de contactpagina een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Wij proberen je zo snel mogelijk te antwoorden, maar lees even door om tijd voor jezelf te winnen.

1. Waarom heb ik een applicatie nodig voor mijn bedrijf?

Je hebt tegenwoordig een app nodig voor je business als je je klanten tevreden wilt houden. Mensen hebben geen tijd om je telefoonnummer te vinden tussen honderden anderen. Je moet met een klik verwijderd zijn van je klanten. Naarmate de tijd verstrijkt en mensen steeds betrouwbaarder worden op mobiele apps, zullen het jouw klanten zijn die je om een app zullen vragen. Als je die nog niet hebt, kunnen wij je helpen.

2. Hoe lang duurt het om een app of website te ontwikkelen?

De ontwikkelingstijd varieert op basis van het scala aan functies, complexiteit en of je alleen de mobiele app bouwt voor een van de iPhone/iPad, Android, Windows, het web of meerdere platforms. Over het algemeen moet je vanaf het moment dat je met het app-ontwikkelingsproces begint ten minste 3 maanden de tijd geven om een commercieel product op de markt te hebben of in jouw bedrijf te integreren.

3. Wat zal het bouwen van een applicatie mij kosten?

Dit is de meest voorkomende vraag die wij krijgen en het antwoord is nooit eenvoudig, maar je moet wel rekening houden met onderstaande factoren die de prijs bepalen:

  • Hoe ingewikkeld jouw app is
  • De duurste functies
  • Android- en iOS-opties
  • Lopende kosten en updates
  • Plannen voor continue verbetering
  • Project-/betalingsmijlpalen.
  • Wil je een offerte? Stuur ons dan een berichtje.

4. Wat is het proces voor het bouwen van een app?

We gebruiken een proces in drie stappen dat ervoor zorgt dat jouw app op tijd en binnen het budget wordt geleverd. We stellen het beste team samen dat past bij jouw idee, dat over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de klus te klaren en een team dat jouw eigen vaardigheden aanvult. Wij zijn van mening dat deze aanpak de beste mogelijkheid biedt om verspilling van middelen te elimineren en daardoor kosten en risico’s te minimaliseren.

5. Biedt je app-onderhoud en ondersteuning voor de lange termijn?

Wanneer je een app laat bouwen, is de klus nog niet geklaard. Technologie verandert, functies worden aangevraagd, fouten komen naar boven en software-updates vinden plaats. Wij geven daarom doorlopend onderhoud van jouw applicatie om ervoor te zorgen dat je twee of drie weken na de lancering niet in een moeilijke positie komt. En natuurlijk is er daaraan ook een prijs gekoppeld.

6. Hoe ga je mijn app testen?

Over het algemeen is de beste manier om een app te testen, deze simpelweg uit te voeren op de smartphone of platform waarop deze zal worden gebruikt. Wij geven een grondige uitleg over hoe wij de applicatie zullen testen en mogelijke bugs zullen verwijderen.

7. Zullen jullie mijn app indienen bij app stores?

Nadat je de bèta-geteste versie van jouw app hebt goedgekeurd, is de laatste stap voor ons om deze ter goedkeuring in te dienen bij een app store om daar te worden verkocht. Het indienen van apps is vaak een lang proces dat uit meerdere stappen bestaat en wij zullen je hierbij ondersteunen. Je hoeft je helemaal geen zorgen daarover te maken. Het is inderdaad een lastig proces om in je eentje te doen.

Als laatst

Bovenstaande vragen en antwoorden zijn ook bedoelt voor het bouwen van websites. Houd daarmee rekening. En als je meer vragen hebt of uitgebreide informatie wilt hebben over iets dat hierboven staat geschreven, moet je meteen een berichtje voor ons sturen. Zelfs de offerte kunnen we gratis aan je aanbieden als je besluit in zee te gaan met ons. Een applicatie of website bouwen is een investering en het moet goed zijn. Daar kan niemand aan ontkomen, want het is voor je klanten en moet zeer klantvriendelijk zijn. Ben je dus nu klaar om jouw app te lanceren of de mogelijkheden van jouw bestaande app te verbeteren? Maak nu contact met ons.

FAQ