skip to Main Content

Wij vinden het fijn dat je nu op onze contact pagina bent. Dat wil zeggen dat je interesse hebt in onze diensten of meer informatie wilt hebben. We horen graag van je waarmee je van dienst kunnen zien. Je hoeft ons niet alleen te contacten voor vragen alleen, maar je mag ook tips of ideeën met ons delen. Zelfs als je je eigen app hebt ontwikkeld mag je jouw succesverhaal met ons delen. De medewerkers van de klantenservice hebben altijd een plezier in het lezen en delen van zulke verhalen op onze facebook pagina.

Heb je een opmerking of vraag, neem dan contact met ons op door onderstaande contact formulier in te vullen: Je naam, Emailadres, telefoonnummer en jouw vraag is alles wat we nodig hebben om jouw vragen zo veel als mogelijk te beantwoorden.

Kijk voordat je contact met ons opneemt eerst op de FAQ-pagina om te zien of je vraag al is beantwoord. Als je schrijft met een vraag die in de veel gestelde vragen is behandeld, gaat deze rechtstreeks naar de prullenbak. Daar heeft niemand tijd voor! En om de echte vragen te beantwoorden vragen wij om wat ruimte. Als je van een van onze leden binnen 3 werkdagen geen antwoord hebt ontvangen dan mag jij ons een reminder sturen. Dat wil dan ook zeggen dat wij fout zijn en ons niet aan de afspraak hebben gehouden. Wij maken het dan ook goed met je. 

    Contact Ons